ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ДОМАШНАТА ЗАБАВА ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ СО ПОГРЕБ! ЗАБАВИТЕ ЌЕ СЕ ВРАТАТ, УМРЕНИТЕ НЕМА ДА СЕ ВРАТАТ!

0
485

Не дозволувај забавата да заврши лошо. Има време за дружење и забави, тие ќе се вратат. Но блиските кои ги губиме нема.