ВЕНКО ФИЛИПЧЕ : ДЕНЕСКА ИЗВРШИВМЕ ОПЕРАЦИЈА НА ТЕЖОК СЛУЧАЈ НА ПАРАЛИЗА КАЈ 40 ГОДИШНА ПАЦИЕНТКА

0
876
Денеска на Клиниката за неврохирургија, неколку часа во операциона сала, поминав со д-р Марина од Тетово и д-р Катерина од Битола, специјализантки на неврохирургија.
Моите млади колешки се надеж за успешна работа и напредок на Неврохирургија, а наша должност е да се вложиме максимално за специјализантите да добијат соодветно знаење и потребно искуство.
Денеска извршиме операција на тежок случај на парализа кај 40 годишна пациентка. На пациентката и посакувам побрзо опоравување. На младите колешки им посакувам да продолжат да работат со голем ентузијазам.
Фејсбук статус на Венко Филипче.