ВЕНКО ФИЛИПЧЕ ГО СПАСИ МИЛОШ : МАЛИОТ Е ПРЕГЛЕДАН И Е ВО РЕД, НО СИСТЕМОТ ДА ГО ПОДОБРИМЕ ДА НЕМА ПОНАТАМУ ВАКВИ СЛУЧАИ КАДЕ ЌЕ МОРА АД ХОК ДА СЕ ИНТЕРВЕНИРА!

0
1546

На деветгодишниот Милош, утрово му беа направени потребните здравствени прегледи. Драго ми е што резултатите од електрокардиографијата и ехокардиографијата се во граница на нормала и тој е добар, во стабилна здравствена состојба. Се договоривме за една година повторно да дојде на преглед. Милош ќе расте во здраво дете и ќе биде наш иден спортист.

*Фотографиите се одобрени од родител