ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: АКО ОДИ СЕ КАКО ДОСЕГА, МЕРКИТЕ ЌЕ СЕ УКИНАТ НАЈДОЦНА НА СРЕДИНАТА НА МАЈ!

0
989

– Ако оди се како досега, ќе седнеме и ќе се договориме со стопанските комори и постепено ќе ги тргаме рестриктивните мерки најдоцна до средината на мај, тоа е нашата проекција, но ќе видиме како ќе се одвиваат работите!

Венко Филипче на денешниот прес.