ВЕНКО НЕ ИЗРАДУВА СО ОДЛИЧНИ ВЕСТИ : Одлично помина првиот ден од вакицнацијата во А1 арената Борис Трајковски. Во просек се вакцинираат околу 300 лица на час или околу 3000 дневно

0
202

Денес се вакцинираа дел од здравствените работници како и еден дел од припадници на МВР. Утре продолжува вакцинациајта на МВР и започнува на припадниците на АРМ. Колегите ме информираат дека целиот систем функционира беспрекорно и тоа многу ме радува.

Да бидеме максимално претпазливи во неделите што следат и да ги почитуваме мерките без исклучок.

Од утре стапуваат на сила поригорозни мерки и сите да го дадеме својот придонес во битката со пандемијата.