ВЕНКО И НЕГОВИОТ ТИМ ПОЧНУВААТ ПОДГОТОВКИ ЗА ЧЕТВРТАТА ТРАНСПЛАТАЦИЈА НА СРЦЕ

0
237

Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце ❤️ Тимот спремен и мотивиран како и секогаш.

Фејсбук статус на министерот за здравство, Венко Филипче.