ВЕЛИЈА : Шест месеци пред да ме уапсат, УЈП најде околу 20 000е неплатен данок, кога решија да ме апсат тие 20 000 преку ноќ станаат 9 милиони евра?!?!

0
1219

– Шест месеци пред да ме уапсат УЈП влезе во А1 и моите компании и најдоа околу 20 000е неплатен данок, но кога потоа решија да ме апсат тие 20 000 евра долг преку ноќ станаа 9 милиони, очигледно беше дека намерата е да ме уништат, се тргна со една невидена омраза и бес!

Рамковски на Канал 77.