ВЕЛИЈА : Се каам што бев толку жесток спрема власта на Груевски, претерав, тоа предизвика преголем бес и жестина од ВМРО ДПМНЕ, се почувствуваа смртно загрозени!

0
1333

– Јас не се согласував со Груевски и неговата идеја за 2014-та, но тоа мое лично мислење пренагласено го внесов во телевизијата и тргнав премногу брутално против власта на ВМРО ДПМНЕ и тоа ми беше голема грешка за која се каам, власта се почувствува смртно загрозена и реагираше брутално!

Велија во Канал 77.