ВЕЛИЈА: И јас можев да избегам од земјава и другите околу мене да го јадат стапот, но не сум јас како Груевски!

0
983

– И Јас можев да избегам од земјата и да ги оставам другите околу мене да скапуваат по затвори, но не сум јас како Груевски, храбро останав тука и го одлежав тоа што му го сместија Груевци!

Рамковски на Канал 77.