ВЕЛЕШКИОТ ИВАН ПЕРНАР, ДИМИТАР АПАСИЕВ ГИ НАДМИНА И МАКЕДОНСКИТЕ БИВИС И БАТХЕД НА КУРТОН ТВ АЛФА ВО ШИРЕЊЕ ЛАЖНИ ВЕСТИ

0
2725
      • Се’ што треба да знаете за “успешното менаџирање” со кризава е дека, во градовите во внатрешноста, за време на полициски час, НЕМА ДЕЖУРНА АПТЕКА и НЕМА ДЕЖУРНИ ЛЕКАРИ во болниците (те пречекува само медицинска сестра) – *потврдено од пациент од терен, ноќеска во Велес. – напиша Апасиев на Твитер.

    • Еве скоро 10 години сум во здравство. Работев на хирургија, на неврологија, на инфективно. Моментално сум на интерно одделение. Ниеднаш се нема случено да нема дежурна медицинска екипа. Апасиев, извини се пријателе. Ќе го јадеш. – Драскачев на Твитер.