Васко Ефтов џабе се тепаше со Ванковска, тој уствари бил вечити неутралец исто како неа, иако цела своја кариера помина во плукање по ВМРО-ДПМНЕ за да се продаде во 5 до 12, а лут бил како кромид?!

0
1751

eftov

ПРЕС24: Преферирате донации од Сорос или субвенции од власта?

ЕФТОВ: Досега во емисијата Во Центар немало ниту владини реклами, ниту грантови на Сорос. Јас се обидував да бидам неутрален. Во еден период кога нападите од власта беа посилни јас посилно возвраќав на власта. Кога станаа многу силни нападите од Заев, Сорос и опозицијата тогаш јас се бранев и возвраќав на нивните напади. Знаете како се лупи кромид-со многу солзи. И се чистат лушпите од едната и од другата страна и на крај останува срцевината на кромидот. Сега ќе има многу солзи, многу плачење и многу лушпи кои се фрлени како непотребни и од левата и од десната страна. Јас ќе останам и понатаму да бидам во срцевината или во средината. Така ми се вика емисијата-Во Центар.