ВАСКО ЕФТОВ ЈА ПОСРАМОТИ СОЛЗА ЛИДЕРО КОЈА ЖЕСТОКО СЕ БОРИ ПРОТИВ ПОПИС НА НАСЕЛЕНИЕТО СО ИЗГОВОР ДЕКА ИМА ПАНДЕМИЈА : ГЛЕДАМ НОВА ФРИЗУРА СИ НАПРАВИЛА, КАДЕ ПОБРЗО ЌЕ СЕ ЗАРАЗИШ СО КОВИД 19, НА ФРИЗЕР ИЛИ СО ПОПИСНА КОМИСИЈА?!?!

0
423

Васко Ефтов ја закопа Солза Грчева во неговата емисија.

  • Ефтов : Гледам нова фризура сте направиле
  • Солза : Не успеав денес
  • Ефтов : Меѓутоа често одите на фризер
  • Солза : Да, секако
  • Ефтов : Статистички, пошто вие сте математичар, колку е поголема веројатноста да се заразите со Ковид 19, на фризер или кога пописна комисија ќе ви влезе дома?!
  • Солза : Видете, јас одам кај една фризерка …..

ШТАМА!!!