ВАСКО ЕФТОВ СИ ЈА ИШКА МУВАТА НА КАПАТА, ТВРДИ ДЕКА НЕ БИЛ НОВИНАРСКА КАЛАШТУРА, ИМАЛ ОБРАЗ И ДОСТОИНСТВО, НАВОДНО МАЈКА МУ СЕ ЈАВИЛА И ГО ПОФАЛИЛА ДЕКА БИЛ ОПАСЕН МОМАК!

0
2553