ВАСКО ЕФТОВ СЕ ПОЖАЛИ: МНОГУ ТЕШКО БИЛО ДА СЕ ВОДИ МЕДИСКИ ПОРТАЛ, ПО ЦЕЛ ДЕН МОРА ДА ДРЕМЕШ НА КОМПЈУТЕР, ПОЛЕСНО БИЛО ДА ВИКНЕШ НЕКОЈА СРПСКА БУДАЛА ЕДНАШ ВО ТРИ ДЕНА И ЕДЕН СААТ ДА ЛУПА ЗЕЛЕНИ ЗА МАСОНИ И ХААРП

0
127

– Кога сум на портал значи кога имам време, читаноста е дупло поголема од кога ме нема дома и не сум на портал, ќе мора овој проблем да го решам во оваа година. Треба да најдам начин како да не бидам ја роб на порталот туку тој на мене…

Васко Ефтов се пожали дека тешко било да се води медиски портал. Изгледа многу полесно е еднаш во три дена да викнеш некоја будала од Србија која еден саат ќе лапрда зелени за масони и ХААРП системи и 5Г…