ВАСКО ЕФТОВ ОТКРИ ТАЈНА НА МИЦКОВСКИ: Во ВМРО ДПМНЕ се престрашени дека ако во првиот круг бидат прегазени, тогаш ќе падне и митот за успешниот бојкот на референдумот!

0
1123

– Најголемата опасност за ВМРО ДПМНЕ е ако бидат прегазени во првиот круг тогаш ќе падне и митот за успешниот бојкот на референдумот. Со катадтрофален пораз во првиот круг ќе се покаже точна тезата на власта на ВМРО ДПМНЕ одби да излезе на референдумот затоа што се плашеше дека ќе изгуби!

Васе Хефталица не сакајќи ја откри паниката која во моментов владее во белата палата! Од ова спас им е само бојкот на изборите, да измислат некаков лажен скандал пред денот на гласање и да не излезат на избори со што ќе го спасат митот за успешниот бојкот на референдумот со кој мит ќе успеваат во некое време да ловат политички поени пред дел од јавноста.