ВАСКО ЕФТОВ : ОТКАКО ФОН ДЕР ЛЕЈЕН ГО ОДБИ ЗА СРЕДБА ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ ПОЧНА ДА СЕ ОДНЕСУВА КАКО МАЛО ДЕТЕ НА КОЕ НЕ МУ ДАВААТ ЛИЖАВЧЕ ИЗЈАВИ ,, НЕ ЗНАМ ОД КАДЕ ОПТИМИЗАМ НА ШЕФИЦАТА НА ЕК ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ ГЛАСАЛЕ ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ”

0
829

Мицкоски побара средба со шефицата на ЕК, Урсула Фон Дер Лејен, па откако таа ја одби средбата со него тој почна да се однесува како мало наљутено дете на кое не му даваат лижавче па изјави ,,Не знам од каде оптимизам на госпоѓата Фон Дер Лејен дека ВМРО-ДПМНЕ би гласале за уставните измени”.

Васко Ефтов во емисијата ,,Во центар” на својот ЈутЈуб канал.