ВАСКО ЕФТОВ КУРТОН ХЕФТАЛИЦА: Ниту еден лидер не оди на вечера кај непријателот, само крв, војни, конфликти, тоа ме пали и ме влажни, јас ќе го водам отпорот против режимот на Заев!!!

0
1708

Васето Ефтов обожава крвопроличе!

Како што шпицата ја снимал во разурнатиот хотел од олимпиското село во Сараево во кој прво се одржала олимпијата па потоа се убивале заробени муслимани во војната во Босна од страна на Србите, така и тој е лут што Заев отишол во Грција да подаде рака за пријателство, тоа било предавство…

Требало како Грујо да плука по Грците, да се тепа со нив за на крај народот да го изеде немиен!!!

Лидерот кој му мисли добро на народот оди да ги реши проблемите за народот да живее побогато, полесно, подобро!!!