ВАСКО ЕФТОВ : ВО 2021 ИЗЛЕГУВА ЗАЕВ И БАРА ПОДДРШКА ЗА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ, СКОПЈАНИ МАСОВНО НЕ ГЛАСАА И ГЛАСАА ПРОТИВ ШИЛЕГОВ, ПОТОА БАРА ГЛАСОВИ ЗА КОВАЧЕВСКИ И ТОЈ ОСВОЈУВА 153.000 ГЛАСОВИ, СЕГА ГО ПОДДРЖУВА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ!

0
345
  • Во 2021 година октомври или декември излегува Заев и вели ,,Ако не гласате за Петре Шилегов јас ќе си поднесам оставка” и скопјани брутално не гласаа за Петре Шилегов сметајќи дека Заев ќе си го исполни ветувањето и ќе се повлече.

    Излегува потоа десет дена пред изборите и вели ,,Јас го поддржувам другарот Ковачевски”, а другарот 153.000 гласови.

    Сега го поддржува Венко Филипче.

Васко Ефтов во ,,Во центар”.