ВАСКО ЕФТОВ : ВМРО-ДПМНЕ ГИ ПОСРАМОТИ СВОИТЕ СИМПАТИЗЕРИ И ЧЛЕНОВИ СО КОАЛИЦИЈАТА НА ЗИЈАДИН СЕЛА БИДЕЈЌИ ПОЛА ОД ЛУЃЕТО ОД НАСТАНИТЕ НА 27-МИ АПРИЛ ЛЕЖАТ ПОРАДИ НЕГОВОТО ТЕПАЊЕ И НА КРАЈ ГИ ЗАБОРАВИ! НЕ ВИ СЕ ВЕЌЕ БРАЌА?! СЕСТРИ ВИ СЕ?!

0
474
  • Од партијата ваша, ВМРО-ДПМНЕ зборевте дека ќе направите се да ги ослободите тие луѓе, и што стана со тие луѓе, ги заборавивте, бидејќи партијата не ви кажува да се борите за тие луѓе, со кого коалицира сега ВМРО-ДПМНЕ, со мене, со камерманот, со Зијадин Села. Па пола од тие луѓе лежат поради тепањето на Зијадин Села, ги заборавивте за една коалиција со Зијадин Села, сите тие луѓе, не ви се веќе браќа?! Сестри ви се?! Маќеа сте им?! Веќе не им сте мајка?!

Васко ЕФтов ,,Во центар”