ВАСКО ЕФТОВ: ВМРОВЦИТЕ СЕ НАУЧИЈА ДА БИДАТ НА ВЛАСТ, ДА ЛАПААТ ТЕНДЕРИ И ДЕБЕЛИ ФУНКЦИОНЕРСКИ ПЛАТИ, СЕГА ЌЕ ГО РАСКИНАТ МИЦКОВСКИ КОЈ УШТЕ 4 ГОДИНИ ГИ ОСТАВИ НА СУВО!

0
1011

– Мицковски сега ќе биде раскинат од својата база која се научи 12 години да биде на власт и да лапа дебели плати и тендери, Мицковски сега ги остави уште 4 години на суво, тоа нема да му го простат!

Ефтов во својата најнова емисија.