ВАСКО ЕФТОВ : АПАСИЕВ ЗА ВРЕМЕ ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА БИЛ ТОЛКУ ИЗГУБЕН ШТО МЕСТО ПРЕД КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ КАЈ РЕКОРД ДА ГО ОСТАВИШ ДА ПРОТЕСТИРА ЌЕ ПРОТЕСТИРА ПРЕД БЕЛАТА ПАЛАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ИЛИ ПРЕД СЕДИШТЕТО НА СДСМ

0
630

Апасиев за време протестите на ,,Шарената револуција” место пред канцеларијата на претседателот Иванов по грешка може да протестира пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ или пред седиштето на СДСМ, зависи од временски период со кого е поблизок.

Васко Ефтов за протестите на ,,Шарена револуција” во април 2016 година во емисијата ,,Во центар”.