ВАСКО ДО МИЦКОВСКИ: Дали не се плашите дека ја саботирате истрагата за РЕКЕТ со тоа што велите дека протекуваат документи, нема ли да се исплашат потенцијални сведоци дека нема да има тајност за нивните искази?!?!

0
577

– Зарем не се плашите дека ја саботирате истрагата РЕКЕТ со тоа што велите дека протекуваат документи, нели со тоа ќе ги исплашите потенцијалните сведоци кои нема да имаат тајност на своите искази во ОЈО?!

Васко го праша Мицковски. Тој одговори:

–  Не, напротив, вака сведоците ќе знаат дека се заштитени од нас кои сме еден вид контролори на истрагата да не забега.