ВАСЕ КУРТОН ХЕФТАЛИЦА ГИ ПОВИКА СВОИТЕ ФАНОВИ НА РЕВОЛУЦИЈА ПРОТИВ ВЛАДАТА ЗА ДА ЈА СПАСИ МАКЕДОЊА: Да се бориме ама не на улица, туку на фејсбук и твитер и на малкуте медиуми кои останаа!

0
1100