Ванхауте: Седницата на Уставен е затворена оти прво треба да се фати глушецот во салата!

0
500

„Во меѓувреме во Уставен суд: Седницата е затворена, оти прво треба да се фати глушецот кој се крие во салата“. Ова е најновиот пост објавен на Twitter од страна на олеснувачот Питар Ванхауте по повод денешната затворена седница на Уставен суд на која се одлучува за Законот за помилување.