ВАНКОВСКА СЕ НАЛУТИ: ГИ БЛОКИРАШЕ СИТЕ ШТО НЕ И СТИСКАЛЕ ЛАЈКОВИ

0
741

Професорката Билјана Ванковска на нејзиниот профил жестоко реагираше на оние кои не и ставаа лајкови па како што пишува во нејзиниот статус почнала да ги блокира сите што не и стискале лајкови, бидејќи според неа оние кои не сакале да стават лајк кај неа не сакале да бидат видени дека тоа го прават.