ВАНКОВСКА : НА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА УЧЕСТВУВАА ЛУЃЕ СО ПУДЛИЦИ И ВЕЛОСИПЕДИ КОИ САМО ДВАПАТИ ДНЕВНО ШЕТАА И ВИКАА ,,УА ВЛАДА”

0
602
  • Мојата констатација беше дека Шарената револуција нема врска со револуција, ако е ова револуција каде се луѓето од најзасегнатите слоеви. Не можеш со велосипед и пудличка да се шеташ два пати дневно и да викаш ,,УА ВЛАДА”.

Билјана Ванковска, кандидат за претседател на ,,Левица”.