ВАНЕ ЦВЕТАНОВ ЈА ШОКИРАШЕ ЈАВНОСТА ВО ВЕСТИТЕ НА ТВ 24: Се плашам дека ќе ни се повтори Коста Крпач, се плашам дека избеганиве ќе почнат деновиве да убиваат клучни сведоци и обвинители кои работат на нивните случаи а и против целиот прв ешалон на ВМРО ДПМНЕ!

0
4023

– Се плашам дека двајцата избегани ќе почнат да прават убиства по нарачка на Груевски, се плашам дека ќе ни се повтори случајот Коста Крпач. Цел ќе бидат клучни сведоци и обвинители, целта ќе биде да се замолчат и заплашат сите оние кои работат на нивните случаи и против целиот прв ешалон на ВМРО ДПМНЕ!

Ване Цветанов ја шокираше јавноста вечерва во ТВ 24!