ВАНЕ ЦВЕТАНОВ: Се додека не ги пикнеме сите сваровски судии во затвор како помагачи на злосторничкото здружување наречено ВМРО ДПМНЕ, ништо не сме направиле, нема да има НИТУ ПРАВДА НИТУ МИР во Македонија!!!

0
1944

– Се додека не ги пикнеме во затвор сите сваровски судии помагатели на злосторничкото здружение наречено ВМРО ДПМНЕ ништо не сме направиле, ниту ќе има правда ниту мир во оваа земја! Овие НЕсудии ги отворија вратите на затворот за двојцата избегани и тие сега се многу опасни, се плашам дека ќе почнат и да убиваат сведоци!!!