Ване Цветанов: ЗАРАДИ НАЛОЗИТЕ ЗА АПСЕЊА ОД ЈАНКУЛОВКА УМИРАЛЕ ЛУЃЕ!!!

0
1549

Откако Гордана Јанкуловска беше исправена пред законот за злоделата кои ги правела, почна да се повикува на конвенции за човекови права. По повод нејзиното интервију, во емисијата 24 Анализа на ТВ 24 Вести, доби одговор кој што ја патосираше. Ване Цветанов со факти и аргументи ја нокаутира Јанкуловска, укажувајки на нечовечките апсења и притисоци од МВР раководено од нејзе. Погледајте го видеово и многу работи ќе станат појасни!