ВАЛЕ ВРИШТИ ВО КАПУТ ОД 2000 ЕВРА, капа од 500 евра, ракавици од 100 евра

0
3227

Валентина Божиновска вришти ли вришти во капут од 2000 евра, во капа од 500 евра и ракавици од 100 евра пред гладната неписмена раја пред зградата на ДИК. Оваа жена е синоним на забеганоста на режимот до каде може да отиде и како можат парите и моќта да го поматат мозокот.