ВАКОВ ШАПШАЛ СЕ РАЃА ЕДНАШ НА 100 ГОДИНИ И ВТОР ПАТ СЕ АБОРТИРА – ЗЛАТЕВ : ДЕНЕСКА ВО ЗЕМЈАВА ИМА ПОВЕЌЕ КРИМИНАЛ ОД ВРЕМЕТО НА ГРУЈО И МИЈАЛКОВ!

0
690
  • Денеска во земјава има толку многу криминал што мислам дека во времето на Груевски и Мијалков немаше толку криминал, дали му го имаа стравот на Мијалков не знам што беше работата…

Епохална изјава на Љупче Златев на радио Лидер. Во времето кога е запленета целата партија ВМРО ДПМНЕ и сиот имот на Мијалков а Грујо е во бегство и на обвинителна клупа се сите министри на ВМРО ДПМНЕ и сите екс градоначалници на ВМРО ДПМНЕ, да дадеш ваква изјава е навистина доказ дека Љупче е глуперда каква се раѓа еднаш на 100 години…