ВАКОВ ТРИЛЕР НЕ МОЖЕШЕ ДА СМИСЛИ НИТУ КВЕНТИН ТАРАНТИНО : ОТКАКО КАЖА ДЕКА СО ДАНЕЛА ПОМОГНАЛ ПЕТРЕ ДА БИДЕ СМЕНЕТ, ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ ЧИТАШЕ НА ДЕНЕШЕН ПРЕС СТАТУС НА ШИЛЕГОВ ЗА ДАНЕЛА

0
310

Тотално лудило на денешната прес конференција од страна на Ленин Јовановски кој денес направи лудило сценарио. Тој на денешната прес конференција најмногу што смисли против Данела е статус објавен од Петре Шилегов кој патем го цитираше за време на прес конференцијата.