ВАКОВ КУРТОН ВМРОВЦИТЕ ДА БАРАА СО БОРИНЧЕ НЕМАШЕ ДА ГО НАЈДАТ : ГЕРО ПО ФЕЈСБУК ШИРИ ЛАЖНА ВЕСТ СО ВИДЕО НА ВМРО-ДПМНЕ ОД 29-ТИ ФЕВРУАР, МЕСЕЦ БЕЗ ПРОГЛАСЕНА ДРЖАВНА ПАНДЕМИЈА!

0
381

Новинарот Бранко Героски на својот фејсбук профил споделил видео од ВМРО-ДПМНЕ за тоа како доктори шетаат без маски во време кога во земјава нема прогласено државна пандемија на вирусот Ковид 19. Се чини дека Геро овој пат го допре дното, да лажеш и да шириш лажни вести во време на пандемија е грев на овој и на оној свет, што ли се не ќе направи ова лудо старо за власт, моќ и да биде ставен на советодавна клупа. Веќе е жално да се гледа поранешното легендарно новинарско перо на ,,Острилка” од ,,Шпиц”  како се глупира во името на лажните вести, Камчев и ВМРО-ДПМНЕ.