ВАКОВ КЛОВН НЕМА ДОЛГО ДА ВИДИМЕ ВО ВИСОКАТА ПОЛИТИКА – Гафот на Грујо од последниот митинг во Тетово кој никој не го примети: Заев сакал да го монополизира знаењето на зборовите демократија и слобода?! Опозицијата му се качувала на глава со објавување на криминали на власта?!

0
659

grujodemokratija

Значи Грујо сега има нова тактика. Значи проблем било што ние не сме разбирале што значат зборовите демократија и слобода, па ДПМНЕ ќе ги редефинирале сега тие зборови и нивното значење?! Опозицијата сакала монопол врз значењето на тие зборови?!

Опозицијата му се качувала на глава со снимките?! Каква е оваа само невидена колосална будала, сам си кажува што би направил тој да не беше земјава во Европа, ќе уапсел се живо што му се качува на тоа коцкестата глава смотана зелена диктаторска…. Ваков кловн, ваква будала нема дооооолго време да имаме во високата политика во земјава…