ВАКВИ ШПИУНИ И КОДОШИ НЕМАЛО НИ ВО ЈНА!!! Антоњо Милошовски со цел да испровоцира реакција во Грција и да го саботира договорот објавува документ кој содржи државна тајна!

0
2979

Антоњо Милошовски со цел да испровоцира реакција во Грција и да го саботира договорот објавува документ кој содржи државна тајна!