ВАКВИ ЗЕЛЕНИ МРСУЛИ ДУРИ НИ ЕДЕН ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ НЕМОЖЕ ДА ИЗЕДЕ КАКО ШТО ГИ ЈАДЕ ГЕРО : КРИВИ ЗА НАВИВАЊЕТО НА ГРАДСКИ БИЛЕ ЗАЕВ, ЕУ И БУГАРИЈА

0
722

Во колумна на Плусинфо, Геро изразува гадење од навивањето на градски, ама вината ја става кај Заев, ЕУ и Бугарија?!?!

Брееј какво дно, овој човек таман ќе помислиш не може да иде подолу од дното од вчера, он пробива нова дубина и оди кон центарот на земјата, кај да е ќе пробие од другата страна некаде кај Нов Зеланд…

Значи вакви зелени мрсули како што ги јаде Геро дури ни еден куртон како Љупче Златев неможе да ги изеде.