ВАКА ВМРО ЌЕ ГИ ПРИДОБИВА БУГАРИТЕ – ВО ЦЕНТАР ЌЕ ОДАТ СО КАНДИДАТ КОЈ СЕ ПРОСЛАВИ СО БЛУЕЊЕ БУГАРОФОБИЈА НА ТВ ЕКРАНИТЕ

0
1800

Оваа Котлар е некаква професорка по историја или лингвистика и се отепа од блуење бугарофобија овие неколку години, буквално не се симињаше од тв екраните ширејќи омраза кон Бугарија.

Е така ВМРО ДПМНЕ ќе промовира нова парадигма МАКЕДОНИЈА ЗА СИТЕ, така ќе ги придобиваат Бугарите, со кандидат во Центар докажан бугарофоб!