БУБЕВСКИ : СИТЕ ИНВОЛВИРАНИ ВО УБИСТВОТО НА ВАЊА ЃОРЧЕВСКА И ПАНЧЕ ЖЕЖОВСКИ СЕ ИДЕНТИФИКУВАНИ, ТРОЈЦА ГО ПРИЗНАА ДЕЛОТО

0
505

Јавниот обвинител Гаврил Бубевски во текот на денешната прес-конференција изјави дека сите инволвирани во убиството на Вања Ѓорчевска и велешанецот Панче Жежовски се идентификувани од кои тој изјави дека тројца веќе го признале делото.

-Извршени се две поврзани кривични дела, грабнување и убиство за кои, во контекстот, следува највисока казна – изјави Бубевски.