БРУТАЛНИ КЛЕВЕТИ ОД МИЛЕНКО КОН ДЕДО НАУМ, ВРЕМЕ Е И СТРУМИЧКИОТ ВЛАДИКА ДА ГО ПОВИКА НА ПОМОШ И СУДОТ НА ОВОЈ СВЕТ НЕ САМО НА ОНОЈ СВЕТ

0
2867

Грчки пасош, бугарски слуга, македонски рекетар.
60.000 евра месечно земал само од една фирма!!!
Ѓавол во мантија.

Јас, пред да му се испита финансискиот рекет, би го гонел за чедоморство!
Околу женскиот манастир можат да се ископаат скелети од рожби и абортирани фетуси од силуваните сестри.

Фејсбук статус на козарот Миленко.