БРУКА, СРАМ, ДНО: НОВИНАР ОД КРАТОВО НА ОГЛАС ГО МОЛИ НАЈБОГАТИОТ МАКЕДОНЕЦ, ОЛИГАРХОТ МИНЧО ЈОРДАНОВ ДА МУ ГИ ИСПЛАТИ ХОНОРАРИТЕ ВО ВИСИНА ОД 1000 ЕВРА!

0
1190

Минчо Јорданов има богатство кое се проценува на неколку десетина милиони евра, газда е на железарата Макстил, винаријата Стоби, весниците Нова Македонија и Капитал, поседува и фарма, безброј куќи, станови, викендици, акции во пола компании на македонската берза…

Пред неколку месеци му го скрши телефонот на Саше Политико и одби да му го плати…

ХОШТАПЛЕР!!!