БРУКА: Првата дебата на новиот лидер на ВМРО ДПМНЕ на МТВ со докажани режимски куртони?!?!

0
2550

Првата дебата на новиот лидер на ВМРО ДПМНЕ беше вечерва на МТВ со докажани бедни куртони како:

Цаци Сарма, режимската алапача

Ѓорѓи Томиќ, синот на Слободан Томиќ

Теменугов, другарчето на Иво Котески и Трендо

Љупчо Цветанов, заменик уредникот на режимската Република

Дебатата ја водеше куртончето од МТВ кое 4-5 години му служи верно на режимот…

Ако мисли овој цвикераш вака да се врати на власт, гадно се заебал… МНОГУ ГАДНО!!!

ИМА ДА ОТЕЧЕ И ОВЕНЕ НА КЛУПА ВО ОПОЗИЦИЈА!!!

Ако сакаш да се вратиш на власт, ќе мора да се соочиш со вистинските новинари а не со куртон ескадрилата!!!