БРУКА – ПОГЛЕДНЕТЕ НА КОЕ НИВО ПАДНА ВМРО ДПМНЕ: НЕМААТ АКТИВИСТИ ПА ВИКНАА ДЕЦА ОД ОСНОВНО ШКОЛО ДА ИМ СТОЈАТ НА ШТАНДОВИ ВО БЕРОВО!!!

0
377

Дознаваме дека има големо незадоволство и раздор во ВМРО ДПМНЕ, Јанушев немал пристап во сите општински комитети па морале да ангажираат деца да им стојат на штандови како оваа фотка од Берово.

ВМРО ДПМНЕ е во тежок распад и ги чека тежок пораз на овие избори!