БРУКА ЗА ВМРО ДПМНЕ: ЕДВАЈ 100 ДУШИ ПРЕД ВЛАДАТА НА ПРОТЕСТОТ, ВАКОВ ДЕБАКЛ НЕ СЕ ПАМТИ ВО ИСТОРИЈАТА НА ВМРО ДПМНЕ!!!

0
1695

Неверојатен дебакл на протестот од страна на ВМРО-ДПМНЕ пред влада, ваков дебакл и колапс не се памети одамна воисторијата на ВМРО-ДПМНЕ, едвај 100 души излегоа пред владата на протестот организиран од опозиционата ВМРО-ДПМНЕ.