Број за донации 143 400 од сите мрежи!

0
1016

Откако страшно невреме го зафати Скопје синоќа во кое има 15 жртви, дел од граѓанските активисти се организираа да им се помогне на граѓаните во поплавените подрачја.

Дел од нив на социјалните мрежи споделија дека во 13 часот пред Веро Центар се прави пункт за собирање помош за поплавените подрачја.

– Секој што може да придонесе, нека помине – пишува во упатениот апел до граѓаните.

Број за донации 143 400 од сите мрежи!