БРОЈЧАНИКОТ НА ЗАЕВ ЌЕ ПРЕГОРИ: СУДОТ МУ ЗАПЛЕНИ НА МИЈАЛКОВ СКАПИ КОЛИ И ПАРИ ОД БАНКАРСКИ СМЕТКИ ВО ИЗНОС ОД 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ И ГО ЗАДОЛЖИ ДА ВРАТИ 21 МИЛИОН ДЕНАРИ ВО БУЏЕТОТ!

0
1590

Освен драконските затворски казни од 8 па до 15 години за обвинетите во Трезор, судијата ги задолжи обвинетите Сашо Мијалков и другите да вратат во буџетот 21 милион денари плус им заплени коли и пари од сметки во износ од 10 милиони денари плус запленети се пари од сметката на фирмата ФИНЗИ преку која се переле и краделе пари во висина од 10 милиони денари.

Бројчаникот на Заев ќе прегори, а тек има да се читаат пресуди оваа година за над 20 судски процеси кои се при крај а плус најголемиот процес, ИМПЕРИЈА ќе започне оваа година ќе влезе во судница а таму фигурираат бројки од 10 до 20 милиони евра пари кои се украдени од буџетот!

ПОЛЕКА ПОЛЕКА ПРАВДАТА СИ ДОАЃА ПО СВОЕТО!!!