Бројот на жртвите во Стајковци и околина се искачи над 50

0
19067

Според информациите од терен кои ги добиваме дознаваме дека бројката на жртвите значително расти. Во овој момент бројката на жртвите погинати од невремето во Скопје и регионот изнесува околу 50.