БРЕ БРЕ ЕБАЧИШТЕ ШАРЛАТАН ПAР ЕКСЕЛАНС – Лаки продолжува да ја докажува својата КУРТОН титула

0
712

latasnajnovikurtonvesti

Во најновата колумна во Вечер, Лаки продолжува да ја потврдува ниската позиција на шангајската листа на универзитетот на Бојо од каде зема докторска титула по новинарство?!?! Во колумната замислете со цел памет му предлага на СДСМ нареден пат наместо бомби во Универзална Сала да ги донесат Станија и Сораја и после да му ги дадат нему и тој да ги ебел цела ноќ и тоа да се снима, а тој да ги ебел затоа што во СДСМ не биле ебачи туку биле сето педери?! Ц Ц Ц Ц Ц  😀

Овој е уредник и презентер на вести на најголемата телевизија во земјава?! Па јас, Рубин Иваноски за овој шарлатан сум Бан Ки Мун! Еве што пишува Лаки во Вечер:

“Толку досадно што од фотографиите кои ги објави Вечер можеа да се видат купови остатоци од семки и сончогледи меѓу седиштата што социјалдемократскиот крем во Универзална ги грицкал вечерта. Ги смарале луѓето со празни говори и бајлак снимки. На идната естрадна забава би можеле да ги поканат Станија и Сораја, заради подигање на нивото. Ако ги викнат двете Маца Дискреција им доаѓа гратис. Со 3.000 евра, колку што според сајтовите добил водителот, Станија и Сораја можеа да ги имаат на располагање до сабајле. И да ги снимаат колку сакаат. И да видат што се тоа бомби, а не нивниве телефонски муабети за осамени домаќинки.

Ако не ги викнаа затоа што им било незгодно да ги снимаат Сораја и Станија ноќта, можеа да ми ги донесат мене и да снимаат колку сакаат. И онака веќе се знае кој се мажи, а кој пазачи. Воајерите се симнаа од жбуновите на Водно и седнаа во СДСМ.”

И замислете Латас бил и главен советник на режимот како да владее?!?! Исусе, Дарвине, Мухамеде, Харе Кришна.