БРЕ БРЕ БРЕ…ОВОЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПРИЛЕП РЕШИЛ ДА ЈА УРБАНИЗИРА ЦЕЛА ТРИЗЛА И ДА И ПУШТИ СТРУЈА И ЧИСТА ВОДА ПА МАЈКА ЈАНА НЕКА Е!!!

0
1507

Теренските активности на ЕВН за зајакнување на напонот во местотото „Три Багреми“ во населбата „Тризла“ Прилеп, започнаа. Струја за нашите сограѓани Роми, коишто живеат во овој дел од Прилеп. Проблемите се решаваат со забрзано темпо. Зборот е збор.