БРЕЈ БРЕЈ БРЕЈ ЛАЖЕЊЕ СУШЕЊЕ – АЦО ИНФОМАКС : ИАКО НЕАМЕ ИЧ БАНЕРИ А РЕДАКЦИЈАТА НИ Е ПО 10 ДУШИ, НЕ НЕ ПЛАЌА ВМРО-ДПМНЕ ТУКУ ФЕЈСБУК?!?!

0
214

Најсмешно беше кога пред неколку дена Јанко Бурек го праша Ацо Мечка сопственикот на Инфомакс од што преживува порталот и он мртов ладен му рече дека порталот имал 600 000 посети дневно?!?!? и поради таа голема посета од Фејсбук им давале пари, за што имале потпишано договор?!?!?!?!?!?!?!

И малите деца знаат дека Фејсбук на никого не дава пари туку напротив наплатува пари за промоција на видеа и стории, така што најверојатно Инфомакс му плаќа на Фејсбук за промоција на своите емисии а не обратно, ама се срами да каже дека месечно ВМРО ДПМНЕ им плаќа да шират лажни вести и црна пропаганда за власта на централно и локално ниво…

Инаку ИНФОМАКС иако е крш портал сепак има голема редакција едно 10 души плус имаат видео студио со скапа најсовремена опрема, значи месечно они имаат едно 5000е трошоци а опремата им вреди едно 20 000е најмалку, значи Мицковски има бајаги инвестирано пари на Камчев кај нив…