БРЕЕЕЈ КАКВА ЕПСКА БЛАМАЖА: Село гори, куртон Васе јаде торта во селото каде е родена Меланија Трамп!

0
1147

Аууу, ако продолжи вака Васето Ефтов со брукањето не само што ќе го допре дното туку ќе ја пробие и земјината срцевина и ќе избие од другата страна на земјината топка, некаде кај Нов Зеланд!

По јадењето торта Мелани, се очекува Васето да иде да му го испуши курот на првиот дечко на Мелани од Љубљана за да го долови чувството како е да се биде во кожата на Мелани и со тоа да се надмине себеси новинарски и да стане кандидат за Пулицерова награда!

eftovtorta